Een foto op canvas van fotofabriek.nl

Toen ik een email van ‘fotofabriek.nl’ in mijn inbox zag staan, werd ik wel even nieuwsgierig! Of ik namens hen een foto op canvas wilde testen? Nou, dat wilde ik wel! Sinds een tijdje houd ik mezelf toch al meer bezig met het inrichten en aankleden van mijn huis. Dit aanbod kwam dus precies op het juiste moment!

Een foto op canvas. Oftewel, jouw creatie op een doek! Het is een van de meest populaire wanddecoraties, waar denk ik, de meesten wel bekend mee zijn. Ik maak graag foto’s tijdens vakanties! En het liefste zo apart mogelijk. Meestal zitten er altijd wel een aantal bijzondere tussen, zoals deze..

In Disneyland Paris, bij Adventureland. Deze vrolijk, gekleurde, Mexicaanse vlaggetjes van Coco, vond ik zo mooi en gaven mij een ‘instant’ goed gevoel. Ik mocht een canvas aanmaken van 20×30 of een van 30×20, dus besloot ik deze foto te kiezen!

Doordat het doek gemaakt is van 100% katoen, wordt een foto op canvas ook wel een foto op linnen genoemd. Daarnaast wordt er bij veel fotozaken met 4 kleuren gewerkt. Dat is bij fotofabriek anders! Hier wordt namelijk maar liefst met 12 kleuren(druk) gewerkt! Hierdoor knallen de kleuren van het canvasdoek af!

Het canvasdoek wordt met de hand strak om een houtenframe gespannen, zo komt de foto het mooiste uit. Geen gebrek aan stevigheid, dus!

Ik ben heel blij met het eindresultaat van de canvas! De prijs-kwaliteit verhouding is helemaal prima. Voor het soortgelijke formaat canvas (30×20) wat ik maakte, betaal je €14,99 maar ik kreeg deze van fotofabriek.nl

Ook het bestellen ging heel eenvoudig. Het eerste wat mij daar van opviel, was hoe makkelijk alles ging. Stapje voor stapje doorloop je alle opties en klaar is kees! Wel moet je vooraf even een account aanmaken. Daar zit niet iedereen op te wachten. Het handige daaraan is, is dat je je werk gewoon kan opslaan en er later gewoon op terug kan komen. Mijn bestelling was binnen een paar dagen bij mij en alles zat keurig netjes verpakt. Ook niet geheel onbelangrijk, tijdens transport.

Is fotograferen ook jouw passie? Wil je iemand of jezelf een mooi geschenk cadeau geven? Dan ben je bij fotofabriek.nl aan het juiste adres! Ze bieden een ruim assortiment aan fotoboeken, kalenders en wanddecoratie voor een redelijke prijs. De kwaliteit is zeer goed!

* Dit artikel is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking

Laat een reactie achter