Ontspanning

Geen specifiek doel voor ogen maar wel ultieme ontspanning als behoefte? Dan zijn onderstaande gezichtsbehandelingen de beste optie voor jou!

 • SPA Zen • 30 min • €30,-

  Weinig tijd, maar wel even lekker een halfuurtje relaxen? Tijdens deze 30-minuten behandeling staat ontspanning geheel centraal.

  De huid word gereinigd met een heerlijke wasmassage, gevolgd door een scrubmassage en vervolgens romig crème/kleimasker onder het genot van een handmassage. Afsluitend met een dag/nachtverzorging.

 • SPA Relax • 60 min • €50,-

  Wil je jezelf eens écht in de watten laten leggen? Dan zit je met deze uitgebreide ontspannende gezichtsbehandeling helemaal goed! Door de reeks verschillende massages die aan bod komen, richt deze behandeling zich volledig op ontspanning.

  Eerst word de huid d.m.v. een wasmassage gereinigd, gevolgd door een scrubmassage of enzymatische peeling. Hierna volgt een uitgebreide gezicht -nek en schoudermassage. Indien gewenst word ook de hoofdhuid mee gemasseerd. Na de massage word er een masker aangebracht, afgestemd op jouw huid. Terwijl het masker inwerkt, worden de handen lekker mee gemasseerd. Daarna word de behandeling afgesloten met een dag/nachtverzorging.

 • Skintroduction

De skintroduction is eigenlijk een ‘must’ wanneer je voor het eerst in de salon langskomt en is eenmalig te boeken als nieuwe klant.

Dit bestaat uit een kennismaking, huidanalyse en uiteraard een behandeling met advies, geheel op maat samengesteld voor jou.

 • SPA Sensitive

Zelfs de meest gevoelige huid met tekenen van roodheid waaronder couperose of rosacea, kunnen echt baadt hebben bij deze behandeling. Omdat er gewerkt word met de meest milde en zachte producten, tasten deze de natuurlijke barrièrelaag van de huid niet aan. Jij blij en jouw huid ook!

Tijdsduur: 90 minuten

Prijs: € 50,00

Tijdsduur: 60 minuten

Prijs: € 45,00

 • Spa Balance

Wat vetter hier, wat droger daar.. Veel mensen hebben een gecombineerde huid. Deze reinigende behandeling met milde maar zeer geconcentreerde producten op basis van salicylzuur, is hier volledig op afgestemd. De talgproductie van de huid word hierdoor weer mooi in balans gebracht. Daardoor is deze behandeling ook heel geschikt voor mensen met een wat vettere huid.

 • SPA Clear

Een onzuivere/acne huid kan een enorme aanslag zijn op je zelfvertrouwen. Wanneer dit het geval is, is het natuurlijk fijn dat je hier zo snel mogelijk ondersteuning bij krijgt. Nog liever vandaag als morgen! Deze diep reinigende behandeling met speciale ontstekingsremmende producten, zal jou helpen bij de eerste stap richting een mooiere en egalere huid zonder onzuiverheden.

Tijdsduur: 60 minuten

Prijs: € 50,00

Tijdsduur: 60 minuten

Prijs: € 50,00

 • Spa Hydra

Kan jouw droge of vochtarme huid wel een dorstlesser gebruiken? Dan is dit de behandeling voor jou! Hier gaan we jouw huid een echte vochtboost geven met hooggeconcentreerde producten op basis van hyaluronzuur om de vochtbalans van je huid te herstellen. Na deze behandeling vallen droogtelijntjes minder op en voelt jouw huid weer heerlijk zacht en soepel aan.

 • SPA Oxygen

Een vlekje hier, een vlekje daar.. Heb je pigmentatie in je gezicht waar je graag wat extra aandacht aan wil besteden? Of een doffe/vale huid die wel wat extra ‘glow’ kan gebruiken? Met deze behandeling richten we ons op het verhelderen van jouw huid. Er word gewerkt met glycolzuur om hyperpigmentatie en huidverkleuringen op te helderen. Op deze manier zal je huid er weer stralender en egaler uit komen te zien.

Tijdsduur: 75 minuten

Prijs: € 55,00

Tijdsduur: 75 minuten

Prijs: € 60,00

 • Spa Boost

Heeft je huid het even moeilijk? Begin je die eerste lijntjes te zien? Of kan het dus echt wel een flinke oppepper gebruiken? Dan zal jouw huid deze zeer uitgebreide gezichtsbehandeling zeker kunnen waarderen!

Tijdsduur: 90 minuten

Prijs: € 70,00