Facial 3

Behandelingen:

Gezichtsbehandelingen

Skintroduction • 90 min • €50,-
Voordat we starten met jouw eerste gezichtsbehandeling, is het van belang dat we eerst de conditie van jouw huid onder de loep nemen. Want een goede voorbereiding is het halve werk! Aan de hand van een huidanalyse, jouw wensen en verwachtingen maak ik een persoonlijk behandelplan voor je op, zodat we samen voor het allerbeste resultaat kunnen gaan!

De skintroduction is eigenlijk een ‘must’ wanneer je voor het eerst in de salon langskomt en is eenmalig te boeken als nieuwe klant.

Dit bestaat uit een kennismaking, huidanalyse en uiteraard een behandeling met advies, geheel op maat samengesteld voor jou.


Verbetering

Bij de verbeterende behandelingen ga ik doelgerichter te werk als bij een ontspannende behandeling. Maar dat gaat niet geheel ten koste van het ontspannende gedeelte van de onderstaande behandelingen!

SPA Sensitive • 60 min • €45,-
Zelfs de meest gevoelige huid met tekenen van roodheid waaronder couperose of rosacea, kunnen echt baadt hebben bij deze behandeling. Omdat er gewerkt word met de meest milde en zachte producten, tasten deze de natuurlijke barrièrelaag van de huid niet aan. Jij blij en jouw huid ook!

De behandeling gaat van start met een zachte wasmassage, gevolgd door een uiterst zachte enzymatische peeling. De onzuiverheden worden indien nodig verwijderd en eventueel kunnen de wenkbrauwen geëpileerd worden. Hierna volgt een romig crèmemasker die de huid voed en kalmeert. Tijdens het masker ontvang je een heerlijke handmassage. Als afsluiting word er een vitamine serum, oil elixer serum en dag/nacht verzorging aangebracht.

SPA Balance • 60 min • €50,-
Wat vetter hier, wat droger daar.. Veel mensen hebben een gecombineerde huid. Deze reinigende behandeling met milde maar zeer geconcentreerde producten op basis van salicylzuur, is hier volledig op afgestemd. De talgproductie van de huid word hierdoor weer mooi in balans gebracht. Daardoor is deze behandeling ook heel geschikt voor mensen met een wat vettere huid.

Eerst word jouw huid gereinigd d.m.v. een wasmassage. Dan volgt er een enzymatische peeling en word er plaatselijk met salicylzuur gewerkt, waar zich veel onzuiverheden bevinden. Hierdoor word het vuil, talg en dode huidcellen die de poriën verstoppen opgelost. Dit maakt het verwijderen erna een stuk eenvoudiger en aangenamer. Na de dieptereiniging volgt er een speciaal koolmasker gedrenkt in een zeer ontgiftend serum, wat de overmatige talgproductie en opbouw van dode huidcellen vermindert. Hierdoor krijgt de huid een seintje dat het geen extra talg hoeft aan te maken maar dan zonder dat het er weer van uitdroogt. Tijdens het masker worden de handen lekker gemasseerd, om het onaangename van de dieptereiniging een beetje goed te maken. Tot slot word de behandeling afgesloten met een oil elixer serum en aangepaste dag/nachtverzorging.

SPA Clear • 60 min • €50,-
Een onzuivere/acne huid kan een enorme aanslag zijn op je zelfvertrouwen. Wanneer dit het geval is, is het natuurlijk fijn dat je hier zo snel mogelijk ondersteuning bij krijgt. Nog liever vandaag als morgen! Deze diepreinigende behandeling met speciale ontstekingsremmende producten, zal jou helpen bij de eerste stap richting een mooiere en egalere huid zonder onzuiverheden.

Bij deze behandeling word jouw huid diep gereinigd met speciale ontstekingsremmende producten die toch huidvriendelijk zijn. Hierna volgt er een enzymatische peeling en eventueel word er plaatselijk met salicylzuur gewerkt op de gebieden waar zich veel onzuiverheden bevinden. Dit om het verwijderen er na makkelijker en aangenamer te maken. Hierna volgt er een speciaal koolmasker gedrenkt in zeer ontgiftend serum die de overmatige talgproductie en opbouw van dode huidcellen vermindert. Hierdoor krijgt de huid een seintje dat het geen extra talg hoeft aan te maken maar dan zonder dat de huid er weer van gaat uitdrogen. Tijdens het masker worden de handen lekker gemasseerd, dit om de pijn van de dieptereiniging een beetje goed te maken. Tot slot word de behandeling afgesloten met een aangepaste dag/nachtverzorging.

Omdat acne vooral iets is wat van binnenuit komt, volgt er na de behandeling ook een stukje advies over de invloed van bepaalde voeding op je huid en het belang van een goede huidverzorging thuis.

SPA Hydra • 75 min • €55,-
Kan jouw droge of vochtarme huid wel een dorstlesser gebruiken? Dan is dit de behandeling voor jou! Hier gaan we jouw huid een echte vochtboost geven met hooggeconcentreerde producten op basis van hyaluronzuur om de vochtbalans van je huid te herstellen. Na deze behandeling vallen droogtelijntjes minder op en voelt jouw huid weer heerlijk zacht en soepel aan.

Als eerste word de huid gereinigd d.m.v. een wasmassage, gevolgd door een scrubmassage of enzymatische peeling. Indien nodig worden alle onzuiverheden verwijderd en eventueel worden de wenkbrauwen geëpileerd. Dan volgt er een heerlijke gezichtsmassage waarbij de nek en schouders ook worden meegemasseerd.  Na de massage word er een hydraterende crèmemasker aangebracht i.c.m. een handmassage. Als afsluiting word er een hyaluronzuur serum, argan olie elixer en dag/nachtverzorging aangebracht.

SPA Oxygen • 75 min • €60,-
Een vlekje hier, een vlekje daar.. Heb je pigmentatie in je gezicht waar je graag wat extra aandacht aan wil besteden? Of een doffe/vale huid die wel wat extra ‘glow’ kan gebruiken? Met deze behandeling richten we ons op het verhelderen van jouw huid. Er word gewerkt met glycolzuur om hyperpigmentatie en huidverkleuringen op te helderen. Op deze manier zal je huid er weer stralender en egaler uit komen te zien.

De behandeling gaat van start met een dubbele reiniging d.m.v. een wasmassage gevolgd door een scrubmassage en plaatselijk glycolzuur. Hierna worden de onzuiverheden verwijderd en kunnen de wenkbrauwen eventueel geëpileerd worden. Daarna wordt een speciaal vliesmasker aangebracht om de doorbloeding op gang te brengen en afvalstoffen af te kunnen voeren. Terwijl dit masker zijn werk doet, worden jouw handen én decolleté ook even lekker mee gemasseerd. Na deze verwennerij word de behandeling afgesloten met een verhelderend serum en een dag/nachtverzorging.

SPA Boost • 90 min • €70,-
Heeft je huid het even moeilijk? Begin je die eerste lijntjes te zien? Of kan het dus echt wel een flinke oppepper gebruiken? Dan zal jouw huid deze zeer uitgebreide gezichtsbehandeling zeker kunnen waarderen!

De huid word uitgebreid gereinigd d.m.v. een heerlijke wasmassage, gevolgd door een scrubmassage of enzymatische peeling. Hierna worden de onzuiverheden verwijderd, indien dit nodig is. Wanneer gewenst, worden de wenkbrauwen geëpileerd. Dan volgt een uitgebreide, ontspannende gezichtsmassage. Wanneer deze is afgerond volgt er een intensief vliesmasker die rijk is aan stamcel-peptiden. Terwijl het maskertje zijn werk doet, worden jouw handen, decolleté én (indien gewenst) hoofdhuid gemasseerd. Tot slot word de behandeling afgesloten met een anti-aging serum en dag/nacht verzorging.

Ontspanning

Geen specifiek doel voor ogen maar wel ultieme ontspanning als behoefte? Dan zijn onderstaande gezichtsbehandelingen de beste optie voor jou!

SPA Zen • 30 min • €30,-
Weinig tijd, maar wel even lekker een halfuurtje relaxen? Tijdens deze 30-minuten behandeling staat ontspanning geheel centraal.

De huid word gereinigd met een heerlijke wasmassage, gevolgd door een scrubmassage en vervolgens romig crème/kleimasker onder het genot van een handmassage. Afsluitend met een dag/nachtverzorging.

SPA Relax • 60 min • €50,-
Wil je jezelf eens écht in de watten laten leggen? Dan zit je met deze uitgebreide ontspannende gezichtsbehandeling helemaal goed! Door de reeks verschillende massages die aan bod komen, richt deze behandeling zich volledig op ontspanning.

Eerst word de huid d.m.v. een wasmassage gereinigd, gevolgd door een scrubmassage of enzymatische peeling. Hierna volgt een uitgebreide gezicht -nek en schoudermassage. Indien gewenst word ook de hoofdhuid mee gemasseerd. Na de massage word er een masker aangebracht, afgestemd op jouw huid. Terwijl het masker inwerkt, worden de handen lekker mee gemasseerd. Daarna word de behandeling afgesloten met een dag/nachtverzorging.

 

Sugaring
Sugaring is een zachte, veilige maar vooral effectieve manier van ontharen. Er word gebruik gemaakt van een biologische suikerpasta, die zich in tegenstelling tot traditionele hars niet vasthecht aan de huid en niet altijd verwarmd hoeft te worden. In plaats daarvan past het bolletje suikerpasta zich volledig aan op jouw lichaamstemperatuur en worden de haartjes ingekapseld. Dit maakt de gehele ervaring veel minder pijnlijk en een stuk comfortabeler.