Huisregels

Het is mijn missie om jou als gast met een warm welkom te ontvangen en tevreden de salon te laten verlaten. Om jouw ervaring zo prettig mogelijk te maken, heb ik jouw hulp ook een beetje nodig! Wederzijds respect en vertrouwen zijn immers essentieel om een goede behandeling te kunnen geven maar ook om deze te kunnen ontvangen. Om deze redenen heb ik een aantal huisregels opgesteld om de planning en ervaring tussen jou en mij zo fijn en vlotjes mogelijk te laten verlopen..

 

Hygiëne en omgang

 • Wees op tijd! Bij voorkeur 5 min voor aanvang. Zo kan iedereen gebruik maken van de tijd die voor hem/haar gereserveerd is.
 • Mocht je te laat komen op de afspraak, kan deze tijd helaas van de behandelingsduur af gaan. Dit omdat de gereserveerde tijd speciaal voor jou word vrijgehouden en de klanten die wel op tijd zijn, niet de dupe van mogen worden. De kosten voor een volledige behandeling worden echter wel berekend.
 • Ook in mijn vakgebied is hygiëne ontzettend belangrijk! En werk daarom in mijn salon uitsluitend via de hygiënische richtlijnen.
 • Net als dat ik van iedere klant verwacht dat hij/zij met een goede hygiëne naar de salon komt.
 • Er zal door mij altijd voor schone handdoeken, gastendoekjes en gesteriliseerde materialen worden gezorgd.
 • Ik stel het zeer op prijs als je eerlijk aangeeft wat je van mij verwacht en wat je wel of niet prettig vindt. Dit komt jouw behandeling ten goede zodat ik beter op je wensen en behoeften kan ingaan.
 • De lichaamsbehandelingen die ik geef zijn absoluut NIET van erotische aard. Op eventuele directe of indirecte verzoeken zal ik dan ook niet ingaan. Indien de omstandigheden mij daartoe dwingen, zal ik de behandeling voortijdig staken en je verzoeken de salon definitief te verlaten. Uiteraard zal wel de volledige behandelingsprijs in rekening worden gebracht!

Het maken van een afspraak

Mooi met Marlie werkt alleen op afspraak en niet op zon- of feestdagen. Een afspraak maken kan online of telefonisch. Als ik in behandeling ben, kan ik de telefoon helaas niet opnemen. Andersom vind jij dat zelf vast ook prettiger 😉 Gaat het om een afspraak? Boek deze dan heel simpel online!

Heb je een andere vraag? Spreek dan even een voicemail in en ik bel je zo snel mogelijk terug.

Wijziging of annuleren van je afspraak

Mijn tijd is waardevol en die van jou ongetwijfeld ook! Het kan wel eens voorkomen dat je een afspraak hebt gemaakt voor een behandeling maar toch niet meer kunt (om welke reden dan ook) komen. In dat geval kun je de afspraak tot 48 uur voorafgaan aan de behandeling kosteloos annuleren. Dit geeft mij de mogelijkheid om deze plek nog op te vullen voor een andere klant. Ik stel het zeer op prijs dat er dan even telefonisch contact met mij word opgenomen.

Indien je de afspraak binnen 48 uur verzet of annuleert, ben ik genoodzaakt om 50% van de kosten van de gereserveerde behandeling in rekening te brengen. Kom je niet opdagen, dan moet ik dit helaas ophogen naar 100%

Ik doe mijn best om afspraken zo duidelijk mogelijk te communiceren incl. bevestiging -en herinneringsemails. De kans dat je dan een afspraak vergeet zou dan nihil moeten zijn.

Om jou alsnog tegemoet te komen, mag je ook altijd een bekende van je blij maken met jouw reservering! Geef mij dan tijdig de naam en het telefoonnummer van deze persoon door. Lukt dit niet? Dan kun je evt. het gereserveerde bedrag spenderen aan heerlijke producten voor jouw huid!

Betalingen

Behandelingen kunnen worden betaald per bank of contant.

Cadeaubonnen

Cadeaubonnen van Mooi met Marlie hebben een geldigheidsperiode van 1 jaar vanwege de constante wijziging in prijzen op de markt. Op de dag van de behandeling dien je uiteraard de bon mee te nemen. Vergeet je deze, dan zal het normale tarief in rekening gebracht worden. Verloren cadeaubonnen kunnen niet worden vergoed. Cadeaubon geven? Deze kunnen alleen opgehaald

Klachten of ontevreden?

Ik doe er alles aan om de beste kwaliteit, diensten en producten aan te bieden, maar natuurlijk kan het wel eens voorkomen dat je toch niet helemaal tevreden bent of een klacht hebt. In dat geval stel ik het zeer op prijs als je telefonisch contact met mij opneemt, zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.

Gezondheid

In het belang van jouw gezondheid en die van mij, behandel ik niet bij:
 • Besmettelijke (huid)ziekten. Dus ook een koortslip
 • Koorts
 • Open wonden

Indien je vragen en/of twijfels hebt kan je dit vooraf telefonisch of per e-mail even met mij doornemen.

Wat je van mij kan verwachten..
 • Ik werk alleen op afspraak.
 • Ik werk uitsluitend volgens de richtlijnen en het hygiëneprotocol voor schoonheidsspecialisten.
Wat ik van jou verwacht..
 • Kom alleen naar de salon én alleen wanneer je geen last hebt van klachten.
 • Kom graag op tijd! Respecteer de tijd die nodig is om de ruimte te desinfecteren na iedere klant.
Heb jij last van één van deze klachten?
 • Neusverkoudheid
 • Loopneus
 • Niezen
 • Keelpijn
 • (Lichte) hoest
 • Benauwdheidklachten
 • Verhoging of koorts (vanaf 38°)

Mocht jij of één van je huisgenoten last hebben van benauwdheidklachten of koorts (vanaf 38°) Neem dan contact met mij op en blijf thuis. Samen zullen we dan een nieuwe afspraak maken. Uiteraard is dit kosteloos!

Privacy

De verwerking van persoonsgegevens geschiedt in overeenstemming met toepasselijke Nederlandse wet- en regelgeving op het gebied van privacy. Jouw gegevens worden alleen gebruikt voor dienstverlening door beautysalon Mooi met Marlie en niet verstrekt aan derden.

Iedereen die gebruik maakt van mijn diensten verklaart akkoord te gaan met de Huisregels c.q. voorwaarden 

6