SPA Clear

Een onzuivere/acne huid kan een enorme aanslag zijn op je zelfvertrouwen. Wanneer dit het geval is, is het natuurlijk fijn dat je hier zo snel mogelijk ondersteuning bij krijgt. Nog liever vandaag als morgen! Deze diep reinigende behandeling met speciale ontstekingsremmende producten, zal jou helpen bij de eerste stap richting een mooiere en egalere huid zonder onzuiverheden.

Bij deze behandeling word jouw huid diep gereinigd met speciale ontstekingsremmende producten die toch huidvriendelijk zijn. Hierna volgt er een enzymatische peeling en eventueel word er plaatselijk met salicylzuur gewerkt op de gebieden waar zich veel onzuiverheden bevinden. Dit om het verwijderen er na makkelijker en aangenamer te maken. Hierna volgt er een speciaal koolmasker gedrenkt in zeer ontgiftend serum die de overmatige talgproductie en opbouw van dode huidcellen vermindert. Hierdoor krijgt de huid een seintje dat het geen extra talg hoeft aan te maken maar dan zonder dat de huid er weer van gaat uitdrogen. Tijdens het masker worden de handen lekker gemasseerd, dit om de pijn van de dieptereiniging een beetje goed te maken. Tot slot word de behandeling afgesloten met een aangepaste dag/nachtverzorging.

Omdat acne vooral iets is wat van binnenuit komt, volgt er na de behandeling ook een stukje advies over de invloed van bepaalde voeding op je huid en het belang van een goede huidverzorging thuis.

60 minuten  •  € 50,00